Info Spot – Servis Računala Zadar

Naša glavna misija je pružati usluge na najvišoj razini kako bi klijenti bili sigurni da se u svakom trenu mogu osloniti na našu podršku i ažurnost u obavljanju posla.

Naš glavni cilj je izgraditi dugoročan odnos s klijentima baziran na kvalitetnoj usluzi, brzini u obavljanju zadataka i korektnom odnosu.

Nudimo uslugu održavanja i servisa računala, računalnih mreža te funkciju sigurnosne pohrane (backup) podataka poslovnim i privatnim klijentima te organizacijama koje nemaju vlastitu informatičku podršku ili su im uz postojeću informatičku službu potrebne određene informatičke usluge.

Održavamo i postavljamo sve segmente računalnih sustava, stolna i prijenosna računala, računalne mreže, pisače i servere. Isto tako, nudimo usluge planiranja novih informatičkih sustava, savjetovanja pri nabavi, implementaciji i kasnijem proširenju, kao i savjete za poboljšanje postojećih računalnih sustava.

Osnovna ideja našeg servisa je da vam sto više olakšamo stresne situacije kada vam vaše računalo otkaže suradnju, bilo da je skroz prestalo raditi, oštetilo se (razbijen ekran ili prolivena tekućina po tipkovnici) ili se jednostavno usporilo do te mjere da ga više ne možete normalno koristiti i omogućimo vam što brže otklanjanje kvara. Posjetite nas u Zadru i saznajte više o nama.